Jdi na obsah Jdi na menu
 


 

Klánovický les    Obrazek

 
 

Právě v těchto dnech se svádí boj o budoucnost Klánovického lesa!

Na jedné straně stojí plány soukromé společnosti na vybudování rozsáhlého golfového hřiště uprostřed největšího pražského lesa, na druhé je snaha zachovat les v jeho celistvosti, jedinečnosti a přístupnosti pro návštěvníky přírody bez rozdílu věku, sportovních zájmů či výše konta.


Nenechme vykácet desítky tisíc stromů, nenechme se ukolébat investorem, že je to pouze malá část z celkové rozlohy lesa!

20. září měli zastupitelé Hlavního města Prahy hlasovat o jeho budoucnosti. Hlasování již podruhé odložili. Svým hlasováním však mohou les natrvalo ochránit. Podpořte nás, aby zastupitelé slyšeli i Váš hlas! Bude-li nás hodně, budou mít naši zastupitelé silný mandát ochránit les proti zájmům soukromého investora. Váš hlas potřebujeme!

 

Chcete-li zaslat svůj hlas proti kácení, klikněte na tlačítko (1) , nebo napište zde. Všechny hlasy budou zařazeny do seznamu.


 

Takto také může dopadnout Klánovický les  


Chci podpořit Výzvu na záchranu Klánovického lesa


„PODPORUJI zachování celistvosti Klánovického lesa jakožto součásti „zeleného pásu“ kolem Prahy. Jsem PROTI budování zbytečného golfového hřiště.“

Chci pomoci organizátorům záchrany lesa


Kolik podpisů stačí, aby pražské zastupitele přesvědčily, že naprostá většina si přeje zachování lesa nevíme. Proto se snažíme získat co nejširší podporu pomocí této petice.

Chci informace o golfu v Klánovickém lese


Chcete se dozvědět, co vše se o Klánovickém lese a golfu napsalo v novinách? Podívejte se i na fotografie ohroženého Klátovického lesa.

 


V tomto okamžiku podpořilo elektronickou výzvu již lidí.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

nadpis

(Pepa, 8. 3. 2013 16:44)

Ahoj, nasel jsemm na netu super stranky s automaty zdarma a jeste ke vsemu pekne sexy babou tam :D mrknete na www.ZdarmaAutomaty.cz a zahrajte si :)

nadpis

(Sandra, 25. 2. 2013 14:27)

Ahoj, letos koluje po internetu a mezi lidma nová forma přivýdělku, ideální na zimu, když je večer hodinka dvě času :) Sama si takto vydělávám už od ledna a fakt mě to nadchlo! Miliony z toho sice nejsou, ale dokud to jde, tak se mi hodí každá snadno vydělaná kacka :) Kdyžtak mrkněte na www.Cervena-Cerna.cz

Zhovadilost některých skupin

(jarda, 28. 1. 2010 8:29)

nezná mezí. Jak vůbec může někoho napdnout kvůli pár zbohatlíkům, kteří jsou líní zajet si na golf třeba na Karlštejn, zničit, oplotit a znepřístupnit kus lesa který teď slouží veřejnosti?

info

(poustevník, 15. 10. 2007 3:25)

server klánovického lesa je již opět v provozu. Všechny Vaše podpisy které jste posílali mailem nebo formulářem na těchto stránkách byly zařazeny do petice.

V ruto chvíli se 18847 lidí podepsalo proti kácení lesa.

Nesmyslných staveb přibývá

(Evan, 5. 10. 2007 1:13)

Nesmyslných staveb přibývá na každém kousku naší malé země. Protestuje vždy jen malé množství zainteresovaných. Pokud se nespojíme máme jen minimální šance. Bohužel strana zelených ve vládě nám asi nepomůže.(Jeví se trochu promodrale.(zatím ne od modřin))dotaz: máme u nás celostátně působící organizaci která by mohla podobné akce propojit?

Re: Klánovický les vs. golf a naopak

(poustevnik, 23. 9. 2007 14:20)

Toto právě zjišťuji a čekám na odpověď organizátorů. Osobně mám připraven náhradní server. Vím, že jde o čas, ale dělám co je v mých silách.

Klánovický les vs. golf a naopak

(Dana, 22. 9. 2007 13:31)

Stránky ˇUjezdský strom" jsou nepřístupné, nevíte o to m něco bližšího? Vůbec se mi to nelíbí.