Jdi na obsah Jdi na menu
 


* tekuté zdraví

Příspěvky

Kombucha - čaj, který léčí

18. 5. 2010

Kombucha je nápoj vzniklý procesem fermentace kombuchové kultury a čajového nálevu. V závislosti na době fermentace má sladkokyselou chuť a výrazně pozitivní vliv na zdraví. V článkuse dočtete i návod na přípravu domácí kombuchy

 

Olivový olej

19. 5. 2009

Olivový olej je tradiční součástí italské kuchyně již od antických dob. Tento základ středomořské stravy má mnoho pozitivních účinků na zdraví.
"Je to elixír života. Nedávné studie dokázaly, že ...
 

PIVO - krátí život a zvyšuje riziko vzniku rakoviny plic

1. 11. 2007

K tekutému chlebu rádi přirovnávají skalní konzumenti oblíbený chmelový nápoj, jehož si mnohdy denně dopřávají několik půllitrů. Na rozdíl od jedné ze základních potravin, si řetězovým popíjením piva devastují jeden orgán za druhým.
 

Tibi - vodní kefír

31. 10. 2007

Tibi dělá zázraky, které medicína prostě neumí. Vyčistí naše těla zanesená toxickými látkami, dá jim větší odolnost, neboli imunitu a ještě doplní stále chybějící bioenergii, neboli vitalitu. To se dnes považuje téměř za zázrak, a ten si můžete dělat doma, žádné vaření a za dva dny je vše hotovo.

Nápoje, které se kvasným procesem vyrábějí, obsahují velmi vzácné a zajímavé látky, které se v běžné potravě téměř nenachází. Kvasný proces je tím chemickým zázrakem, který to umí. Nápoj Tibi je znám i pod názvem japonské mořské krystaly, živá zrnka, ale také vodní kefír.
 
Celý příspěvek | Rubrika: * tekuté zdraví | Komentářů: 22

* stevia rebaudiana Bertoni

27. 4. 2007

 
Celý příspěvek | Rubrika: * tekuté zdraví | Komentářů: 14