Jdi na obsah Jdi na menu
 


Proroctví 2012

Příspěvky

Erich von Däniken nejen o roce 2012

20. 2. 2012

"Počátkem mayského kalendáře je 14. 8. 3114 před naším letopočtem, konec kalendáře vede k datu 23. 12. 2012. Ale to samo o sobě nic neznamená. Když kalendář skončí, jednoduše začíná znovu číslem 1, 2, 3, 4,... Mayské tradice říkají, že se někteří bohové vrátí na Zemi. Předpokládám, že se někteří z nich mohou vrátit na naši planetu. Ale nemůžeme si být nikdy jisti termínem."

 

To jim zabrání slyšet hlas moudrosti...

27. 11. 2011

 Satan svolal celosvětový kongres démonů. A v úvodním projevu řekl: "Naše situace se zdá být prekérní. Lidé si nastavěli množství kostelů, chrámů, mešit a templů, aby měli kam před námi utíkat. Mají také mnoho moudrých knih - některé z nich i svaté - a dokáží z nich poznávat pravdivou a smysluplnou cestu pro svůj život. My tomu nedokážeme zabránit: "Naše věc se zdá být ztracena…."

 

Rudé nebe - proroctví Tiše Kráčejícího Vlka

23. 11. 2011

 “Seděl jsem pak ještě dlouho nahoře na kopci. Oheň vyhasl a všichni odešli spát. Příroda se v očekávání příchodu nejtemnější části noci zdála být klidná. Jen já se najednou cítil osamělý a zranitelný, a stvoření jakoby zkoumalo každou mou myšlenku.”

 
Celý příspěvek | Rubrika: Proroctví 2012 | Komentářů: 0

Jaroslav Dušek: 21. 12. 2012 nastane konec času

20. 5. 2010

Všechny tyhle tradice tvrdí, že vesmír se odehrává v jakémsi velkém rytmu nádechu a výdechu, tak, jak to ukazují naše těla. A právě pro Maye, kteří mají neuvěřitelně dynamické vnímání času, je to jasné, 21. 12. 2012 končí mayský kalendář, oni říkají, že nastane konec času. Nikoli, prosím, konec světa. Příliv světla bude v té době tak prudký, že mozkový systém bude probuzen.
 

Proroctví hopiů - Modrá hvězda

20. 5. 2010

,,Země se bude kolébat sem a tam. Bílý člověk bude bojovat s lidmi v ostatních zemích – s těmi, kdo jako první ovládli světlo moudrosti. Bude tam mnoho sloupců dýmu a oheň jako ten, který bílý člověk udělal v poušti nedaleko odtud. Ti, kdo zůstanou a žijí na místech jako Hopi, budou v bezpečí. Pak tu bude hodně k obnovení. A brzy, velmi brzy nato, se Pahana navrátí. Přinese s sebou úsvit pátého světa. Budeme sít semena jeho moudrosti do svých srdcí. Stejně tak i nyní už byla zaseta semena. Mají uhladit cestu k přechodu do pátého světa.“